Ne demek?

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin sıklıkla ne sayfaları ziyaret etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından yanlışlık mesajları alıp almadığı kadar ziyaretçilerin genel ağ sitesini nite kullandığı ile müteallik malumat toplar.

Başka bir anlatımla yangın holüne açılan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması zımnında yangın simultane insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya harbi ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin duman ve alevden korunması, yangın zonları beyninde yangın ve kötüın intikalinin önlenmesi dâhilin kullanılan insanların güç ve varlık güvenliğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Yangın Kapısı Baplarında belli periyotlarla bu tavır kontrol edilmelidir. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın Kapısı aldatmaırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapsı nasıl bakım örgülmalıdır? Yangın bapları ahenkli bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın davranışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek kucakin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının arama edilmesini dâhilerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve davranışaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiven kapısının en açık özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Report this wiki page